top of page
24.jpg

ONS TEAM

ONZE TRAINERS

PUUR Tennis is ontzettend trots dat we de passie voor tennis kunnen delen met onze leerlingen.  Al onze trainers zijn in het bezit van een KNLTB A-Licentie of B-licentie. Ook hebben onze trainers jarenlange ervaring in het geven van Tenniskids lessen en zijn ze in het bezit van de Tenniskids licenties. Puur Tennis investeert jaarlijks in zijn trainers in de vorm van bijscholing zodat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en gedachten over hoe tennis nog beter, meer en leuker kan voor zowel jong als oud.

 

Plezier en ontwikkeling van techniek en tactiek staan ten allen tijden centraal tijdens onze trainingen. Jong, oud, beginner of gevorderd; de trainer zorgt ervoor dat de doelen en wensen van de speler(s) gerealiseerd kunnen worden.

18.jpg

ONTMOET ONZE TRAINER

Foto .jpeg

Tjark

Ik ben Tjark Wisselaar. Sinds ik als 5 jarige begon met tennis (waarbij ik toen tijdens de tennisles enthousiast en vooral snel afgeleid was) ben ik nu 30 jaar verder als trainer nog steeds bevlogen van de sport.

 

Na de middelbare school heb ik de keuze gemaakt om Cios te gaan doen want ik wilde tennistrainer worden. Daar heb ik mijn A-licentie behaald en later ook mijn B-licentie.

 

Tennis is iets wat niet meer uit mij is ‘te slaan’. Ik heb in mijn carrière wel eens tussendoor iets anders gedaan, maar telkens kom ik toch weer terug bij het tennistrainers vak.

 

Ik kijk er dan ook naar uit om mijn kennis en ervaring als speler (niveau 3) en trainer met jullie te delen!

bottom of page