top of page
9.jpg

CLUB

SAMENWERKING MET TENNISCLUBS 

Vanuit PUUR Tennis geven wij training en clinics bij verschillende tennisverenigingen. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met ons op.

PUUR Tennis werkt samen met clubs en biedt een uitstekend trainingsaanbod dat resulteert in: 

- Ledengroei of stabilisatie van leden

- Enthousiaste leerlingen

- Verbondenheid en veiligheid

- Betrokkenheid van jeugd tot volwassenen

Daarbij kun je er vanuit gaan dat wij clubregels naleven, we per kwartaal evalueren, scholen actief worden benaderd, wij beschikken over kwalitatief en voldoende trainingsmateriaal, we samenwerken met jeugd- en technische commissie, een marketingkalender opstellen en samen de club promoten in online en offline uitingen. Per kwartaal evalueren wij zodat alles naar wens blijft verlopen (tenzij anders is afgesproken). Uiteraard volgen wij onze afspraken op. 

Vanuit PUUR Tennis ondersteunen we de club en pakken wij ook echt aan! Optimaal profijt voor zowel de sporter, tennisvereniging en PUUR Tennis! 

DE CLUBS WAARVOOR WIJ WERKEN

tv de hambaken logo.jpeg

Tennisvereniging De Hambaken Opgericht op 21 september 1970, lid van de K.N.L.T.B. en gevestigd op het gelijknamige sportpark aan Het Wielsem te 's-Hertogenbosch. Het tenniscomplex bestaat uit tien verlichte kunstgrasbanen (8 tennisbanen en 2 padelbanen), een paviljoen dat uitzicht biedt op alle banen, een minibaan, tafeltennistafel, speelvoorzieningen voor de jeugd en twee Jeu de Boulesbanen. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig. De vereniging staat in de wijde omgeving bekend als één van de gezelligste verenigingen van Den Bosch en omstreken en daar zijn we maar wat trots op. Een vereniging waar je als het ware "thuis" komt. Een vereniging die geroemd wordt om zijn gezellige toernooien. Waar ook veel aandacht wordt besteed aan de activiteiten naast het tennis en padel, met bijvoorbeeld de bekende feestavonden.  Een vereniging waar alle leeftijden goed vertegenwoordigd zijn, waardoor je al snel "aansluiting" vindt en mee kunt gaan spelen. Het gezellige paviljoen, wat uitzicht biedt over alle banen, zorgt ervoor dat ook de mensen die even niet spelen toch kunnen genieten van het spel van anderen. Kortom: Ben je op zoek naar een vereniging waar je gezellig een potje wilt tennissen of padel spelen, dan nodigen we je uit om eens vrijblijvend te komen kijken. ​Uitzonderingen daargelaten, zijn het tennispark en paviljoen het hele jaar dagelijks van 08.30 - 23.30 uur geopend, behalve op zaterdag en zondagavond, dan is het park vanaf 18:30 uur gesloten.

6.jpg
bottom of page